BejelentésVEGASOFT - DELPHI PROGRAMOK
Miért dolgozna fölöslegesen, ha a számítógépe is dolgozhat Ön helyett ?

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM AZ OLDALAMON !

 

Ezen az oldalon néhány általam fejlesztett és kódolt használói programot talál. Ha valamilyen programot keres a bal oldali PROGRAMOK menüpontot válassza. Az oldalon válassza azt a programot amelyik  érdekli és kattintson a `Bővebben` feliratra, ekkor egy részletes tájékoztatót olvashat  róla és egyéb hasznos információkat.


A programmok írásánal törekedtem arra, hogy minél felhasználó barátabb , lehetőség szerint minél könnyebben elsajátítható legyen a kezelése. Ennek érdekében a programjaim kétféle HELP funkciót tartalmaznak, az egyik egy azonnali segítség, amely az éppen aktuális mezőről ad hasznos információkat, a másik egy bármikor meghívható interaktív videó bemutató. (interaktív használati útmutató) A programok tervezése és elkészítése során ahol csak lehetett automatizáltam a folyamatot, így a felhasználónak a legkevess beavatkozásra van szüksége, a programok szinte teljesen automatikusan végzik a feladataikat.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!